Systemer

Gennem en lang årrække har Labflex oparbejdet en unik kompetence i rådgivning, produktion og levering af optimale og kundetilpassede indretningsløsninger og inventarsystemer. Det betyder, at Labflex i dag kan tilbyde et bredt, optimeret og relevant produktprogram til alle typer af laboratorier og tilpasset de specifikke brugerbehov. Igennem de sidste 50 år har Labflex formået at integrere sin viden og erfaringer i et bredt inventarprogram. Labflex’ løsninger fremtidssikrer dit laboratorium.

Bredt standardprogram

I laboratoriet har brugerne mange forskelligartede arbejdsopgaver. Behov og arbejdsgange varierer og ændrer sig løbende. Det stiller store krav til indretningen, fleksibiliteten og holdbarheden af det inventar, der placeres i laboratoriet. Med sit brede standard program af inventarsystemer formår Labflex at tilfredsstille de fleste behov.

Labflex kan tilbyde følgende standard inventarsystemer

  • VisionLab
  • WingLab
  • System 10 Lab
  • System 11 Lab
  • System 14 Lab
  • System 16 Lab

Inventarsystemerne opfylder alle slags arbejdsbehov på forskellige vis. De afdækker alt fra behovene indenfor undervisning, til analyselaboratorier til mere komplekse GMO laboratorier. De forskellige inventarsystemer er også forskellige på konstruktion og der igennem tilbyder brugerne produktfordele indenfor bæreevne, medieføring, mobilitet, arbejdsplads, stabilitet mm.

Tidløst design

Systemerne er alle forskellige i funktion og udtryk. Designet er tidløst og udviklet med hensynstagen til funktion, ergonomi, hygiejne, fleksibilitet, styrke og miljø. Produkterne er udviklet af Labflex’ egne eksperter i tæt samarbejde med arkitekter, ingeniører og laboratoriebrugere.

Kundetilpasset løsning

Hvis Labflex standard inventarsystemer ikke lever op til det konkrete behov, tilbyder Labflex kundetilpassede løsninger.

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar