Customized

Kundetilpassede løsninger 

Gennem en lang årrække har Labflex oparbejdet en unik kompetence indenfor kundetilpassede laboratorieløsninger.

100% tilpasning til behovet

Hvis Labflex’ standard systemer ikke er tilstrækkelige i forhold til brugerbehovet, så kan Labflex tilbyde kundetilpassede løsninger. Disse specialløsninger sikrer en 100 % tilpasning til de reelle bruger- og bygningsbehov. 

Labflex’ team af ingeniører og arkitekter står bag afdækning og analyse af dine behov i og omkring laboratoriet og udvikler efterfølgende den optimale laboratorieløsning.

Bredt kompetencefelt

En kundetilpasset løsning fra Labflex er præget af virksomhedens brede spektrum af kompetencer. Labflex’ team besidder en bred faglig og praktisk erfaring og tæller blandet andet arkitekter, ingeniører, og byggeteknikere samt laboranter.

At indrette et laboratorium korrekt og optimalt, kræver nøje indsigt i normer, regulativer og trends. Disse specifikke nøglekompetencer og relevante know-how hos Labflex giver kunden den bedste sparring og en fremtidssikret laboratorieløsning.

Stor fleksibilitet

Labflex’ laboratorieløsninger produceres og samles på koncernens egne fabrikker i Danmark. Fabrikkernes regionale placering sikrer kunden en ensartethed , høj kvalitet samt en høj leveringssikkerhed, genbestillingsgaranti og service. Labflex produktionen kan hurtigt og enkelt omstilles til både nye materialer og varierende seriestørrelser. Denne fleksibilitet tilfører kunden værdi og i processen at udvikle kundetilpassede løsninger.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar