Design

Design hos Labflex

Hos Labflex handler design om form, funktion og levetid. Designet skal give værdi til omgivelserne og tilsikre, at behovene bliver opfyldt. Målgrupperne kan være brugerne, indkøbsansvarlige, sikkerhedsafdelinger, tekniske afdelinger, ledelsen, bestyrelsen og ejerne.

Fremtidssikring af laboratoriet

Godt design i laboratorieinventar og stinkskabe hos Labflex er design, der er tidløst og har en lang levetid. Labflex designet skal også tilsikre, at funktionaliteten, sikkerheden og kvaliteten styrkes eller optimeres. Fremtidssikring af laboratoriet er i højsæde hos Labflex.

Behovet for typen af design differentieres ud fra geografi og er også afhængigt af virksomhedskulturen hos de enkelte brugere/kunder. Dette stiller store krav til analyseprocessen og fleksibiliteten i designudviklingsarbejdet.

Brugerne tilbringer lang tid i laboratoriet og forskning og undervisning er fysisk krævende. Samtidig favner brugen af laboratorierne bredt fra undervisning til forskning, hvor antallet af personer i lokalet varierer. Det sætter krav til designet i arbejdsmiljøet indenfor bl.a. akustik, ergonomi og hygiejne.

Egne designeksperter

Labflex har sine egne designere, som alle er uddannet arkitekter og besidder stor laboratorieerfaring. I udviklingsprocesser kan Labflex også tage eksterne designere ind for at accelerere et udviklingsforløb.

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar