Kvalitetsstandarder

Kvalitet er en af de absolutte grundsten hos Labflex

Labflex er kendt for at levere kvalitets laboratorieløsninger og det er visionen, at Labflex skal være ”best in class”.

Kvalitet er i centrum

Der stilles i dag store krav til laboratorieløsningen og møblet. Labflex’ møbler er udviklet i samarbejde med professionelle brugere samt gennemtestet og certificeret. Igennem målrettet udvikling har Labflex opbygget et omfattende produktprogram, som sikrer, at møblerne forener funktionalitet, design og fleksibilitet og at de individuelle produkter kan bestykkes med de rette medier og udstyr. Funktion og design er en vigtig del af produktet. Alle Labflex møbler er fremstillet i materialer af meget høj kvalitet, der kan tåle mange års hård belastning og slid.

Stor omhyggelighed

Alle former og materialer i møblet er nøje konstrueret og testet for at sikre den rette effekt og effektivitet i brugssituationen samt en optimal sikkerhed.

Lokal produktion

Labflex’ møbelløsninger produceres på koncernens egne fabrikker i Danmark. Fabrikkernes regionale placering sikrer kunden en ensartethed og høj kvalitet samt en høj leveringssikkerhed, genbestillingsgaranti og hurtig service.

International anderkendelse

Produktionen i Labflex foregår efter strukturerede procedurer, der følger principperne i ISO9001. Labflex har indenfor de seneste år opnået ”Prefered Supplier” status og godkendelser fra store internationale kunder.

Med ovennævnte certificeringer, mærkninger og definerede processer er sikkerheden i Labflex’ løsninger optimale.

 

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar