Projektledelse

I forhold til at sikre et optimalt projektforløb tilbyder Labflex professionel og kompetent projektledelse

Alle Labflex’ projektledere har stor laboratorieerfaring og bruger egne udviklede styringsværktøjer for at tilsikre den bedsteprojektledelse og gennemførelse af det pågældende projekt.

Labflex’ projektledere har den tilstrækkelige laboratorie og entrepriseerfaring,så der kan spares på tværs med de andre udførende virksomheder på projektet og med kunden med henblik på at optimere projektforløbet med fokus på omkostninger og gennemløbstid.

Det er meget afgørende, at Labflex’ projektleder involveres så tidligt som muligt for at tilsikre afstemning af projektet, installation og tidsplaner samt afklaring af entreprisegrænser og optimale tekniske/konstruktionsmæssige løsninger.

For at sikre, at både projektledere og montører udfører arbejdet i så høj kvalitet som mulig er arbejdsprocesser og arbejdsopgaver beskrevet og dokumenteret efter ISO 9001 standarder. Alle projektledere, montageleder og montører er skolet og trænet i at følge disse arbejdsprocesser. Alle arbejdsprocesser er opdelt i faser som er baseret på de forretningsmæssige faser, der er defineret i Labflex ERP system og som matcher kundens projektforløb.

Labflex’ projektledere har lokal og international erfaring. Geografi, kulturer og sprog er ingen begrænsning for Labflex.

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar