Rådgivning

God rådgivning

Labflex tilbyder dedikeret rådgivning indenfor laboratorieindretning. Rådgivningen bygger på mere end 50 års erfaring indenfor laboratorieløsninger og dækker kompetenceområder som laboratorieindretning, design, projektering og ventilationsløsninger i laboratoriet.

Et team af laboratorieeksperter

Organisationen hos Labflex består af en dedikeret gruppe af laboratorieeksperter med et højt videns- og erfaringsniveau. Labflex rådgivere har alle en relevant erfaring og uddannelse som arkitekt, ingeniør, konstruktør eller laborant.

Organisationen er drevet af oprigtig entusiasme og vilje til at udvikle den rigtige løsning for kunderne. Labflex’  team ser det som sin fornemmeste opgave at formidle viden og inspiration, således at kunden altid får den funktionsdygtige, fremtidssikrede og sikre laboratorieløsning.

Let adgang til rådgivning

Labflex’ erfarne salgskonsulenter og produktspecialister er placeret i såvel Københavnsområdet som i Jylland. Det betyder, at kunden altid har let adgang til en personlig kontakt og rådgivning samt service.

Labflex har også salgskontor i England og et samarbejde med internationale forhandlere som tilsikrer, at internationale brugere altid har let adgang til Labflex rådgivning og produktløsninger.

 

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar