Sikkerhed

SIKKERHED I LABORATORIET ER ALTID I FOKUS I LABFLEX’ LØSNINGER

Sikkerhed er den absolutte grundsten i alt arbejde initieret af Labflex. Labflex leverer løsninger til alle typer af laboratorier med forskelige sikkerhedskrav og certificering. I dag leverer Labflex løsninger til eksempelvis analyse- og GMOII laboratorier.

PROCEDURER

Sikkerheden i laboratorieløsningerne er opretholdt bl.a. ved Labflex’ egne procedure- og arbejdsbeskrivelser, som er eksplicit dokumenteret og udarbejdet med udgangspunkt i ISO 9001 standarder. Disse procedurebeskrivelser tilsikrer en ensartet og fast defineret arbejdsgang, hvor der er taget højde for sikkerhedsreglerne i indretningen af laboratorier og produktionen af produkter.

KNOW HOW BETYDER MERE SIKKERHED

Labflex har den fornødne viden til at rådgive, hvordan et laboratorium skal indrettes, så det fremstår iht. forskrifterne og funktionelt er en sikker arbejdsplads. De samme forhold gælder for produktet; hvor mange års viden er akkumuleret i know-how om, hvordan eksempelvis møbler og stinkskabe designes og konstrueres korrekt med henblik på at tilsikre et sikkert arbejdsmiljø i og omkring produktet. Mange analyser og betragtelige udviklingsomkostninger samt mangeårig erfaring fra laboratoriebranchen både regionalt og internationalt har skabt fundamentet for det høje sikkerhedsniveau, som Labflex mestrer.

SERVICE ØGER SIKKERHEDEN

Labflex egen serviceafdeling, er også med til at opretholde den rette sikkerhed omkring produktet efter ibrugtagning.

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar