Totalløsning

Løsninger til alle behov

Laboratoriebehov og arbejdsgange varierer og ændrer sig løbende. I laboratoriet er der mange forskellige brugere med forskelligartede arbejdsopgaver. Det stiller store krav til ydelsen fra Labflex herunder bl.a. indretningen, fleksibiliteten og holdbarheden af det inventar, der placeres i laboratoriet.

En totalløsning – eller blot en del af det

Gennem en lang årrække har Labflex oparbejdet en unik kompetence i rådgivning, produktion og levering af optimale og kundetilpassede indretningsløsninger og inventarsystemer. Der er muligt at vælge imellem en rigtig totalløsning eller blot udvalgte produkter.

Bredt produktprogram

Labflex kan tilbyde et bredt, optimeret og relevant produktprogram til alle typer af laboratorier og tilpasset de specifikke brugerbehov. Igennem de sidste 50 år har Labflex formået at integrere sin viden og erfaringer i et bredt inventarprogram. Labflex løsninger fremtidssikrer dit laboratorium.

Høj kvalitet og brugerinnovation

Labflex kan tilbyde en bred serie med forskellige inventarsystemer til laboratoriet. Systemerne er alle forskellige i funktion og udtryk. Designet er tidløst og udviklet med hensynstagen til funktion, ergonomi, hygiejne, fleksibilitet, styrke og miljø. Produkterne er udviklet af vores egne eksperter i tæt samarbejde med arkitekter, ingeniører og laboratoriebrugere. Alle produkter kan kategoriseres som høj kvalitet.

Kundetilpasset løsninger og produkter

Mange gange peger behovet på en kundetilpasset løsning eller et helt nyt produkt. En af Labflex styrker er netop at kunne tilbyde en kundetilpasset løsning i høj ensartet kvalitet og under konkurrencedygtige forhold. Labflex erfarne organisation har kompetencerne til at styre disse forløb igennem og tilsikre kunden den rigtige og fremtidssikrede løsning.

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar