Egen produktion

Dansk produceret kvalitet

Labflex’  laboratorieløsninger produceres og samles på koncernens egen fabrik i Danmark. Fabrikkens regionale placering sikrer kunden en ensartet og høj kvalitet samt en høj leveringssikkerhed, genbestillingsgaranti og service. Labflex produktionen kan hurtigt og enkelt omstilles til både nye materialer og varierende seriestørrelser. Fleksibiliteten er en af Labflex’ styrker og tilfører kunden værdi.

Stor kapacitet i Danmark

Fabrikken består af 15.000 kvm. Produktionsfaciliteterne er opdateret med nye maskiner og med et optimeret arbejds- og materialeflow, så produktionen er så effektivt som mulig. Der er desuden indenfor de sidste par år succesfuldt blevet implementeret en Lean’-strategi i produktionen.

Labflex lægger stor vægt på at producere i Danmark idet det giver en optimal sikkerhed i forhold til fleksibilitet og tilsikrer en høj og ensartet produkt kvalitet. Disse fordele har også stor betydning for vores kunder idet leveringssikkerhed og –præcision altid er i højsædet.

Effektiv strategisk sourcing

Ud over egenproduktion af vitale komponenter i Labflex produktprogram har Labflex samarbejde med en række nationale og internationale underleverandører, som alle er i stand til at levere produkter og komponenter i den høje kvalitet som Labflex og vores kunder efterspørger.

Høj produktkvalitet

Alle Labflex produkter udarbejdes i en høj kvalitet med fokus på funktionalitet, design, ergonomi, miljø og lang levetid.

Arbejdsprocesserne og opgavebeskrivelser er dokumenteret efter ISO 9001 standarder. Disse arbejdsprocedurer og opgavebeskrivelser tilsikrer en løbende og ensartet kvalitet i udførelse af arbejdet i Supply organisationen til gavn og sikkerhed for vores kunder.

Koncernens fabrik ligger i Skive.

Vi inviterer gerne på et kundebesøg og en fremvisning af vores faciliteter.

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar