Hvem er vi

Forside Hvem Er Vi Web

Labflex er en af Europas største leverandører af innovative og kundetilpassede indretningsløsninger til hospitals-, laboratorie- og uddannelsessektoren. Labflex udfører laboratorieløsninger for kunder i hele verden.

Mere end 50 års erfaring

I mere end 50 år har Labflex sat standarden inden for design og funktionalitet i laboratoriet. Labflex er en troværdig og kvalitetsbevidst sparringspartner, når det gælder laboratorieindretninger lokalt og internationalt. Fleksibilitet og brugerinnovation er kendetegnet for alle Labflex løsninger. Labflex ønsker at være en samarbejdspartner, der sætter nye standarder indenfor funktionelle og kundeoptimerede løsninger og hvor høj sikkerhed og arbejdsmiljø er i fokus.

Fremtidssikrede laboratorier

En Labflex løsning er præget af virksomhedens mange kompetencer. Labflex’  team besidder en bred faglig og praktisk erfaring og tæller blandt andet arkitekter, ingeniører, byggekonstruktører og laboranter. At indrette et laboratorium korrekt og optimalt kræver nøje indsigt i normer, regulativer og trends. Disse specifikke nøglekompetencer samt relevant know-how giver kunden den bedste sparring og en fremtidssikret laboratorieløsning.

Labflex leverer en tilpasset og komplet totalløsning til laboratoriet. Labflex tilbyder alt fra indretningsrådgivning, projektering, konceptudvikling, et bredt veldokumenteret produktprogram til projektledelse, montage, service, finansiering og meget mere.

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar