Kundetilpasset totalløsning

Labflex kan, som en af de eneste udbydere af laboratorieløsninger i Europa, levere en komplet totalløsning til kunderne. Labflex’ kompetencefelt dækker produktfunktionalitet, design, ergonomi, miljø, energi og lang levetid indenfor laboratorieløsninger. Disse kompetencer bruges i udførelsen af rådgivningen, design og projektering, projektledelsen, produktionen og installationen. Kompetencefeltet hos Labflex er på et højt og relevant niveau, hvilket betyder, at Labflex bringer en betydelig merværdi overfor kunden.

Værdioptimering for kunden

Med Labflex’  brede produktprogram, erfarne og uddannede konsulenter og produktspecialister samt nøje udvalgte samarbejdspartnere tilbyder Labflex et stærkt og unikt totalløsningskoncept. Komplet rådgivning, projektering og egen produktion samt service, brugeruddannelse og laboratoriefinansiering mm. sikrer kunden en sammenhængende og funktionel laboratorieløsning i høj kvalitet og et minimum af administration.

Labflex analyserer behovet

Labflex har kontinuerligt fokus på at analysere og forstå kundens behov og ønsker således, at den endelige løsning udvikles, vælges, tilpasses og optimeres i forhold til kundens og brugernes individuelle behov. Labflex har stor erfaring med at tilpasse både produkter, materialer, indretning og installationer (inkl. ventilation, VVS og el) til de fysiske rammer og brugernes ønsker.

Et team af eksperter

En Labflex løsning er præget af virksomhedens brede spektrum af kompetencer. Labflex’  team besidder en bred faglig og praktisk erfaring og tæller blandt andet arkitekter, ingeniører, byggekonstruktører og laboranter. At indrette et laboratorium korrekt og optimalt kræver nøje indsigt i normer, regulativer og trends. Disse specifikke nøglekompetencer samt relevant know-how giver kunden den bedste sparring og en fremtidssikret laboratorieløsning.

Valgfri og skræddersyet totalløsning

Med Labflex kan kunden altid sammensætte sin helt egen og unikke totalløsning. Dette er muligt med Labflex’ brede kompetencefelt og kontinuerlige produkt- og konceptudvikling. Labflex tilbyder en bred vifte af unikke produkter og serviceydelser, som imødekommer selv de mest specielle og kritiske kundeønsker. Totalløsningen skræddersyes, så den passer nøjagtig til kundens behov.

 

 Vaerdikaede LF 1

 

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar