”Walk in” stinkskabe

Ved arbejde i stinkskabe, kan der være behov for store forsøgsopstillinger eller maskiner, som sætter krav til pladsen i stinkskabet. Labflex’ Walk In stinkskabe opfylder disse behov og tilsikrer den fornødne plads så arbejdet kan udføres under tilfredsstillende og sikre arbejdsforhold. Walk In stinkskabet giver brugeren det størst mulige arbejdsområde.

Standard eller kundetilpasset

Labflex’ Walk In stinkskabe leveres enten som standard eller kundetilpasset til det specifikke behov. God rådgivning tilsikrer den rigtige løsning for forsøgene og brugerne.

Sikkerhed

Walk In stinkskabene leveres med dobbelt eller flere hejseruder. Stinkskabet har lodretfront; hvilket giver et stort indvendigt arbejdsområde. Aerodynamiske principper sikrer en jævn og ensartet luftstrøm i stinkskabet ved hjælp af strømlinede frontprofiler. Disse principper kombineret med den airfolien på hejserudens underkant forhindrer ved korrekt luftmængde, turbulens og udslip fra stinkskabet.

Fleksibilitet

Betjeningspanelet for installation af stikkontakter, sargventiler m.v. påmonteres på den ene side af stinkskabet. Walk In stinkskabe kan bestykkes efter behov og kan også leveres med rulleborde for at opnå en større fleksibilitet i arbejdet. Rullebordene er forsynet med bordplade i materiale efter ønske.

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar