Certificering

Når det kommer til møbler og stinkskabe, har Labflex meget fokus på effektivitet og sikkerhed

Når det kommer til møbler og stinkskabe, har Labflex meget fokus på effektivitet og sikkerhed. Dette indebærer bl.a. certificering og dokumentation. Certificering er et meget vigtigt område for Labflex for at kunne tilsikre og kommunikere den fornødne produkt- og løsnings kvalitet og sikkerhed. Certificeringen er bl.a. også til for, at Labflex kan tilbyde en objektiv vurdering af sikkerheden i og omkring vores produkter. Labflex er stolte af at have de fornødne certifikater i markedet til at kunne levere kvalitets laboratorieløsninger verden over.

Som en af de få producenter opfylder Labflex EN14175 normen herunder den krævede typegodkendelse af stinkskabe (FCS/EN/78/2005 & FCS/EN/79/2005). Dermed er Labflex med til at sætte standarden i markedet for stinkskabssikkerheden.

Labflex stinkskabs certificeringer:

  • DS/EN 14175 part 3 & 6
  • NTVVS095, ANSI/ASHRAE 110, BS 7258 og DIN 12924
  • UL (for det amerikanske marked)
  • CE

Derudover følger/overholder Labflex kravene til de øvrige dele i DS/EN 14175.

Som en del af Labflex løbende kvalitetssikring bliver arbejds- og procedurebeskrivelser løbende opdateret og dokumenteret således, at sikkerhed, overlevering og sporbarhed optimeres.  

Uddannelse af personalet indenfor sikkerhed og normer er også en ydelse som Labflex tilbyder. Kontakt endelig Labflex, hvis du vil vide mere herom.

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar