Energioptimering

Energi – optimering og monitorering

Energiforbrug er i konstant fokus hos Labflex og en naturlig del af forventningen til kvaliteten af laboratorieløsningen og rådgivningen.

Laboratorier er stor-forbrugere af energi og det er Labflex opgave at sikre, at Labflex besidder de rette kompetencer til at give den rette rådgivning og tilbyde de rette produkter, så kunden har muligheden for at vælge den rigtige energioptimeret løsning. Det er Labflex’ vision at være førende indenfor dette felt.

Fokus på energi

I de innovative processer har Labflex fokus på, at løsningerne skal være energivenlige og / eller kunne bidrage til at nedbringe energiforbruget. Det forventes, at Labflex i fremtiden vil lancere flere energirelevante løsninger, produkter og komponenter til markedet igennem Labflex’ kontinuerlige innovationsprojekter.

Overvågning og monitorering

I forbindelse med optimering af sikkerhed og energiforbrug, så er overvågning og monitorering af brugen af laboratorier i fokus. Med de rette løsninger kan sikkerheden øges og energiforbruget reduceres. Kortlægningen af vaner og monitorering er vigtig for at kunne lære mere om arbejdsgange og behov såvel som produkteffektivitet mm. Ligeledes gælder det muligheden for at bruge denne viden proaktivt med henblik på at kunne udføre aktive handlinger for eksempelvis at tilpasse ventilationen til det konkrete behov.

I de kommende år vil Labflex videreudvikle mulighederne for overvågning og monitorering. Det sker både i Labflex eget regi og sammen med samarbejdspartnere.

 

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar