Labflex stinkskabe - generelt

Labflex tilbyder funktionelle stinkskabe i høj kvalitet

Fleksible stinkskabsløsninger

Labflex er Europas største producent af stinkskabe til medicinal- og biotekindustrien samt til universiteter og hospitalslaboratorier. Igennem de sidste 50 år har Labflex leveret stinkskabe til lokale og internationale kunder. Labflex har opbygget en stor viden omkring udvikling og brug af stinkskabe i både industrielle-, uddannelses- og forskningsmiljøer.

Brugerne og typen af arbejde i laboratorierne varierer, og det er sjældent, at ønsker og krav er ens. Styrken hos Labflex er, at vi kan imødekomme alle behov i laboratoriet. Labflex har et bredt program af standard stinkskabe, og kan levere specifikke kundetilpassede stinkskabs- og ventilerede løsninger til laboratoriet. Stinkskabe fra Labflex kan således opfylde alle former for komplekse bruger-, energi- og sikkerhedskrav.

Labflex tilbyder unik stinkskab - og laboratorie know-how indenfor design, konstruktion, brugeradfærd, energiforbrug, ventilation, sikkerhed og arbejdsmiljø.

 

Labflex stinkskabe til alle behov

Vores stinkskabe har variabelt flow og ntegrerede styresystemsløsninger, og Labflex kan med sit brede og veldokumenterede produktprogram levere stinkskabe til alle slags laboratorier – lige fra analyse- til GMO-laboratorier.

Produktprogrammet spænder fra et bredt spektrum af standard modeller til komplicerede og store Walk-In stinkskabe samt specialudviklede patologistinkskabe. Isotop– eller perchlorsyre stinkskabe er også en del af standard produktprogrammet fra Labflex.

 

jt kompetenceniveau

Et Labflex stinkskab er i sin konstruktion og funktionalitet præget af virksomhedens brede spektrum af kompetencer. Labflex’s rådgivere samt udviklings- og produktionsteamet besidder en bred faglig og praktisk erfaring. Teamene består af personer med faglige baggrunde som arkitekter, ingeniører, konstruktører, maskinteknikere, elektrikere og ventilationsteknikere.

At udvikle og producere stinkskabe korrekt og optimalt kræver nøje indsigt i normer, regulativer og trends. Denne know-how er forankret hos Labflex og sikrer dermed, at kunden altid får den bedste sparring og rådgivning. Samtidig er det en garanti for, at kunden får en optimal og fremtidssikret løsning.

Udviklingen af stinkskabe hos Labflex er styret af fleksibilitet kombineret med en mangeårig erfaring og en indgående produktteknisk know-how. Labflex har for øje, at stinkskabet skal kunne tilpasses til laboratoriets eksisterende og fremtidige brug samt behovet for tilpasning til de forskellige møbelsystemer. Tilpasning til de specifikke brugerbehov og -adfærd, de givne bygningsforhold og de aktuelle lovgivningsmæssige krav sikrer en lang levetid på produkterne.

 

Alle Labflex stinkskabe kan integreres i såvel nye som eksisterende møbelsystemer.

 

Kontakt os
Mail info@labflex.com
Ring 8747 2700
Eller udfyld felterne så
vender vi hurtigst muligt
tilbage.

Find en medarbejder
Navn
Telefonnummer
Mailadresse
Virksomhed
Kommentar